Koldskål med kammerjunker er i høj kurs her i paladset og hen over sommeren bliver der lavet koldskål og bagt kammerjunker flere gange. Hr. Krak foretrækker koldskålen i glas og spiser kammerjunkerne ved siden af. Jeg vil helst have koldskålen serveret i en tallerken med frugt og kammerjunkerne ovenpå.
Opskrift på koldskål:
6 pasteuriserede æggeblommer
200 g sukker
1 vaniljestang
1 liter kærnemælk
1 liter tykmælk
revet skal fra en halv citron
Æggeblommerne og sukkeret røres hvidt. Vaniljestangen deles, kornene skrabes ud og røres i æg- og sukkermassen. Kærnemælken og tykmælken røres i. Til sidst røres citronskallen i.
Hej fru Krak. Kom lige tilfældigt forbi her - fin blog. Er selv ny udi blogging ;-). De ser gode ud, de kammerjunkere.
SvarSletKh Iben
Hej Iben. Tak for besøget på bloggen og tak for rosen. Håber også du hygger dig med at "blogge".
SletKh Fru Krak