Sider

tirsdag den 2. april 2013

Den sidste Bornholmer Kylling

I går fik vi den uigenkaldeligt sidste Bornholmer Kylling til aftensmad (slagteriet er gået konkurs). Hr. Krak er eksilbornholmer og det bornholmske er vigtigt for ham, så det var med lidt vemod at kyllingen blev spist. Jeg er fan af indisk mad, så Bornholmer Kyllingen blev krydret med garam masala, koriander og spidskommen.
Måske er kombinationen af Bornholm og Indien ny, men resultatet blev godt.


 Kyllingen blev tilberedt i stegeso sammen med løg, hvidløg, ingefær, tomater, fromage frais, chili, garam masala, stødt spidskommen og koriander, salt og peber. Den fik ca. halvanden time i ovnen. 

 Som tilbehør fik vi blandt andet sellerichips. Det er en nem måde at tilberede en knoldselleri på og så kan noget af sellerismagen overdøves med krydderier.
Sellerien skæres i tynde skiver, pensles med olie og krydderier og bages i ovn til de tager farve og bliver mørke i kanten.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar